Skip to main content

Fondacioni Europian p?r P?rmir?simin e Kushteve t? Jetes?s dhe Pun?s (Eurofound)...

This month’s edition of Ipsos Update features the latest research and thinking from...

Etnografia ?sht? nj? teknik? studimi cil?sore, e karakterizuar nga shpenzimi i...

Prezenc? globale n? 90 tregje

T? gjitha tregjet

N? Ipsos, ne jemi pasionant?, kurioz? rreth njer?zve, tregjeve, markave dhe shoq?ris?.
Ne e b?jm? bot?n ton? n? ndryshim, m? t? leht? dhe m? t? shpejt? p?r t? lundruar dhe inspiruar klient?t q? t? marrin vendime t? zgjuara.

国产精品香蕉在线观看,久久热精品视频,精品国产福利在线视频