Skip to main content

N? fund t? muajit t? kaluar, Projekti i Drejt?sis? Bot?rore (WJP) nxorri...

This month’s edition of Ipsos Update features the latest research and thinking from...

Prezenc? globale n? 90 tregje

T? gjitha tregjet

N? Ipsos, ne jemi pasionant?, kurioz? rreth njer?zve, tregjeve, markave dhe shoq?ris?.
Ne e b?jm? bot?n ton? n? ndryshim, m? t? leht? dhe m? t? shpejt? p?r t? lundruar dhe inspiruar klient?t q? t? marrin vendime t? zgjuara.

国产精品香蕉在线观看,久久热精品视频,精品国产福利在线视频